Virgin London Marathon - 21 april 2013

Volg alles over de voorbereidingen op deze marathon door 10 medewerkers van Ricoh!

zaterdag 6 november 2010

RICOH NYC MARATHON 6 november 2010

Vandaag hebben we voor het eerst aan het grote werk kunnen ruiken: de Freedom Run. 4 km door New York vanaf de United Nations naar Central park, waar morgen de marathon ook zijn finish heeft. Wat een energie, wat een sfeer. Het gevoel dat je hebt als je loopt 1 van de afgesloten boulevard met tienduizende mensen is met weinig anders te vergelijken.

Als dit al zo indrukwekkend is, wat brengt dan de dag van morgen?

In ieder geval goed weer. De voorspelling is 7 a 8 graden, droog en veel zon. Maar daar wordt wel lekker koud, dus handschoenen en muts mee! Voor de marathon kan je je geen beter weer wensen.

Terug naar freedom run. Een bont gezelschap was het zeker. Veel mensen maken er een sport van zich uit te dossen in land's kleuren en tradities. Spanjaarden als matador en Zwitsers in Lederhosen. Waarom er een groep Engelse dames in ondergoed liep is ons nog steeds niet duidelijk maar het trok veel bekijks.

Nederlands trots kwam ook nog boven. Tijdens het voorprogramma werden alle deelnemende landen opgenoemd - cool, maar waarom niet Nederland! Alle Nederlanders - onze Ricoh groep incluis - lieten dit niet ongemoeid, iederen begon Holland, Holland te roepen. Dit had het juiste effect: de presentator noemde toch nog 'ons land' waarna wij allemaal in enthousiame zijn besluit toejuichden. Een mooie start van deze zonnige zondag, en nu op naar de grote dag, nog 23 uur te gaan!

De broers Van Wijk

1 opmerking: